Vi kan hjælpe dig med at blive real customer-Centric

...i det omfang du har behovet

 

Om Combine Digital

Combine Digital har mere end 20 års erfaring, som marketingdataspecialister og digitale rådgivere.

Vi har en dyb forretningsmæssig såvel som tekniskforståelse relateret til digital analyse og automatisering, og vi kan hjælpe dig med stort set alle digitale udfordringer.

Vi har eksempelvis stor erfaring med og ekspertise i at omsætte data til forretningsværdi, datavisualisering, optimering, implementeringsstyring, organisatorisk integration af digital analyse, KPI-udvikling, online strategi, Cross-channel og cross-system integration, CRM/ERP-integration af digital analyse og meget mere.

Vi har endvidere stor ekspertise i at arbejde med data og konvertere rådata til brugbare handlingsorienterede marketingdata, ikke kun i relation til CRM og webdata, men alle typer data lige fra sensordata, økonomidata, medlemsdata, telefonidata og e-maildata og mange andre typer af data.

Jo større eksisterende kundedatabase, og jo mere onlinemarkedsføring du udfører, især e-mail-marketing, og jo mere onlinetilstedeværelse du har, jo større er vækstpotentialet, hvis du vælger at opgradere dine silo-baseret marketing til aktionsorienteret indsigtsmarketing (data-driven marketing), og dermed at blive Real Customer-Centric.

Vi hjælper dig naturligvis i opgraderingsprocessen, så du hurtigst muligt får sat fart på din digitale forretning, og vi hjælper dig naturligvis løbende, i det omfang du har behovet.

Det er alfaomega for et potentielt samarbejde, at vi har en fælles forståelse af din digitale forretning, og derfor starter en dialog med os altid med en uforpligtende dialog med afsæt i din digitale forretning.

Når vi har opnået indsigt i og dermed opnået en forståelse af din digitale forretning herunder dine behov, krav og planer, så har vi det bedste udgangspunkt for en nærværende, værdiskabende og relevant dialog med dig og dit team omkring dit udbytte ved at blive Real Customer-Centric.

Det bliver i det hele taget væsentligt sjovere at arbejde med marketing, når du bliver data-driven og dine resultater bliver væsentligt forbedret.

 
 
 

Let's talk

Let's grow your business

Let's Succeed together

Let's do it


 
 
 

78% in marketing mention
that their ability to integrate
with non-marketing technology
(eg CRM, ERP) is a priority.