MARKETING IS CHANGING!


 

Marketing er under stor forandring

Mere og mere kommunikation og mere og mere salg sker online. Kamppladsen er for alvor rykket online, og det betyder, at ledelsen har øget fokus på - og øgede forventninger til - kapitaliseringen fra marketing.

Men endnu vigtigere.

Dine kunder har store forventninger til dit brand, og dine kunders forventninger ændrer sig hurtigt og konstant, og med dine kunders – ofte – mange alternativer til dit brand, så er det helt afgørende, at du lytter til dine kunder, lærer dine kunder at kende, plejer dine kunder, skaber profiler af dine kunder og differentierer dine kunder i din kommunikation.

Den eneste måde, hvorpå du for alvor kan imødekomme dine value kunders forventninger på, og væsentligt øge dine marketingresultater er ved at stille de bedste betingelser til rådighed for din marketing, så marketing kan fokusere på det, som virkelig skaber værdi for din virksomhed, fremfor at marketing bruger størstedelen af deres tid på tools, manuelle opgaver og tvivlsomme data.

Topprioriteterne for marketing

Hvis du har nogle af samme topprioriteter, som nedenstående, så er der rigtig god grund til, at du booker en ½ times Værdi Workshop med os.

Reducere ikke gennemførte bestillinger
Reducere kundeafgangen
Reducere afhængigheden af rabatter
Øge omsætningen fra eksisterende kunder
Forbedre kunderejsen på tværs af dine kanaler
Øge tilgangen af nye kunder


Løft dit kundeengagement til næste niveau, og "nå mere, på mindre tid, med bedre resultater".

 

 

gennemsnitlig marketing giver gennemsnitlige resultater...

...men der er ikke plads til gennemsnitlige resultater!

Hvis du ønsker forandringer, hvor du tager styringen over din marketing og ikke omvendt, og hvor du kan "nå mere, på mindre tid, med bedre resultater", så er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 

gratis webinar

Se, hvilken rolle e-mailen spiller, når det gælder om at imødekomme dine kunders forventninger, og hvilken værdi e-mailen leverer til dit brand ud over gennemsnitlige standardmålinger.


 

sådan får du succes med din digitale forretning

Årsagen til de manglende resultater ligger sjældent hos marketing, men derimod i de forudsætningerne marketing har til rådighed for, at udfører effektivt marketing.

Det er både dyrt og ineffektivt, at udfører traditionel "gennemsnitlige marketing", hvilket både er frustrerende for de personer, som udfører marketing såvel som for virksomheden, når afkastet viser sig ikke at stå mål med indsats og investering.

Hvis du virkelig gerne, væsentligt, vil forbedre dine marketingresultater og forløse dit faktiske potentiale med din onlinemarketing, så skal marketing have de rette forudsætninger stillet til rådighed for at kunne udfører effektivt marketing, så marketing kan fokusere på det, som virkelig skaber værdi for din virksomhed.

Det kræver, at du løfter dit kundeengagement til næste niveau, og derved bliver Real Customer-Centric. 

 
 

 

Nå mere, på mindre tid, med bedre resultater

Vi kan hjælpe dig med at slippe ud af hamsterhjulet (hvor du baseret på traditionel "gennemsnitlige marketing" udfører mere af det samme med en som regel relativ kortvarig beskeden effekt).

Hvis du vælger at blive Real Customer-Centric kan du ser frem til, at din marketingafdeling får tilført helt nye muskler, og at du får frigjort ressourcer til at arbejde med rigtig marketing til glæde for dine kunder i form af en bedre kundeoplevelse med dit brand, til glæde for din ledelse i form af flere konverteringer og øget omsætning, og endelig til skræk og frustration for dine konkurrenter.

 

Book et indledende møde med os

Book et nærværende gratis, uforpligtende og inspirerende
1-1 møde med os, hvor vi tager afsæt i din digitale forretning.

Gratis webinar

Book din gratis plads på vores kommende webinar: "Træt af gennemsnitlige E-mail marketingresultater?"