Hvordan bliver dine hjemmesidebesøgende kunder?
Webtrekk kan forudsige det i Real-Time.


Forudse kundehenvendelser med Webtrekk og opret en konverterings- og forecast for enhver besøgende på hjemmesiden


Baseret på retrospektive data, gør machine learning det muligt at forudsige fremtidig kundeadfærd i kunderejsen.

Hvad er den forventede ordreværdi? Hvad er kundens lifetime værdi? Hvad er sandsynligheden for, at den potentielle kunde bliver til en faktisk kunde?

Forecast'ene justeres løbende og er baseret på en række forskellige attributter, såsom besøgsvarighed, sidevisninger, klik-hastighed, device class, værdi, mængden af de viste produkter og meget mere.

Real-time predictive analytics ( forudsigelsesanalyser) kræver en masse data, dataekspertise og datavidenskab. Webtrekk er en af de få tjenesteudbydere, der kan tilbyder dig denne funktionalitet. Afhængig af den forventede kundeadfærd og kundeværdi, kan du fokusere på dine markedsføringsinvesteringer.

Fordele ved forudsigelsesanalyser:

  • Optimeret remarketing med fokus på de mest lovende hjemmeside besøgende, der ofte betyder, at der ikke kræves yderligere marketingaktiviteter
  • Strategisk planlagte konverteringer - afhængigt af sandsynlighedsdata bestemmer automatisk, hvilke tilbud eller handlinger, der skal startes
  • Forudsiger fremtidige salgstendenser automatisk og forbinder dem med den forventede lifetime value
  • Segmentér højkonverterende besøgende grupper på en målrettet måde, og inddel dem ved hjælp af exit-intention triggers.

Webtrekk’s Predictive Analytics won a Gold German Stevie Award

I 2019 modtog Webtrekk  the German Stevie Award for Predictive Analytics. Juryen anerkendte Webtrekks innovative tilgang, som ikke kun muliggør realtids forecasts på konverteringer fra de besøgende hjemmesider, men ydermere giver virksomheden mulighed for at blive direkte involveret i konverteringsprocessen.

FAQ

Kan jeg påvirke de besøgendes aktivitet i realtid for at øge sandsynligheden for, at de vil konvertere? 

Ja, for første gang er dette nu muligt. Afhængig af konverteringssandsynligheden kan virksomheder nu starte målrettet handlinger på deres hjemmesider og i deres online shops. 

For eksempel anbefales det at vise et "gratis levering" banner eller anden fordelagtigt budskab for besøgende, som identificeres (beregnes til) at have en faldende konverteringssandsynlighed.

Endvidere kan besøgende på hjemmesiden på grundlag af deres konverteringssandsynlighed placeres på remarketinglister for at optimere målrettede strategier.


Hvilke attributter indgår i forecast- kalkulationen? 

Webtrekk's selvlæringsalgoritmer overvejer en række attributter. Disse inkluderer metriks så som besøgsvarighed, sidevisninger, klikhastighed,  device categories, værdien og antallet af de viste produkter samt shopping cart value.


Hvad er metodikken bag Predictive Analytics? 

Disse præcise forudsigelser muliggøres ved machine learning. Ved at søge efter adfærdsbaserede mønstre bygger Webtrekks algoritmer et omfattende datasæt. Jo mere omfattende datavolumen er, desto mere præcise bliver de resulterende prognoser.Combine Digital ApS | Slotsmarken 18 | 2970 Horsholm | Denmark | Telefon: +45 - 81 75 10 10