Smart Alerts – Automatisk monitorering af vigtige Metriks og Dimensioner


Du modtager en mail hver gang Webtrekk opdager
en signifikant ændring af dine data.

Dine mest vigtige metriks vil blive overvåget for spikes og drops, og dine metriks vil ikke kun blive observeret som en helhed, men fordeles på de vigtigste dimensioner, som så eksempelvis land, trafikkilde og device class.

Nem opsætning og kundetilpasning:

Smart Alerts er lette at konfigurere med Webtrekk. Vælg en metrik og en (valgfri) dimension, og du får besked, når der sker en afvigelse. Det kunne ikke være nemmere.

FAQ

Hvordan tilføjer jeg Smart Alerts til min Webtrekk-konto? 

Prøv en fire ugers Webtrekk trial. Kontakt os på telefon +45-81751010 eller kontakt os via vores kontaktformular og anmode om en test af Webtrekk Smart Alert.


Hvad er fordelene ved Webtrekk Smart Alerts? 
Der er mange fordele ved Webtrekk Smart Alert! Forestil dig at være i stand til at reagere inden for timer i stedet for at finde ud af, at der er noget galt på din hjemmeside, via en kunde eller medarbejder.Hvordan fungerer Webtrekk Smart Alerts?

Webtrekks anomale detektionsteknologi identificerer ændringer i dine data, som er usædvanlige. Dette sker med machine learning technology , som ud fra en analyse på en given metrik for de sidste ugers 8 uger beregner en korridor for, hvor værdien bør ligge.
Hvis den næste værdi er uden for denne korridor, sender vi en anmeldelse via e-mail, så dit team kan undersøge det nærmere.


Tænk på det på denne måde. Når din virksomhed lancerer en ny marketing
kampagne, kan du få en advarsel, der viser dine nøglemetriks, og når produktsalget så pludselig går op, kan du straks rapportere det til dit team om de umiddelbare resultater.


Combine Digital ApS | Slotsmarken 18 | 2970 Horsholm | Denmark | Telefon: +45 - 81 75 10 10