Live Analytics - Metriks og formler i tæt ved Real Time


Konfigurer dit eget Live Dashboard og se,
hvem der her og nu er på dit website.

Live Dashboards er uvurderlige for organisationer, der investerer i UX forbedringer, da det giver et realtidssyn. Realtidssynet gør det muligt at analysere normal og unormal brugeradfærd med mulighed for hurtigt at identificere, øjeblikkelige ændringer eller rettelser, som er påkrævet på din hjemmeside. Metriks observeres ikke kun som en helhed, men nedbrydes til de vigtigste dimensioner, så som f.eks. land, trafikkilde eller device class. Med Live Dashboards kan du overvåge specifikke metriks, som betyder noget for din virksomhed og følge med i, at de leveres med nye og friske data.

Udnyt dine data live

  • Live dashboards er nemme at bruge - integrerede og visualiserede data, hvor der ikke er behov for nogen form for forudgående teknisk viden
  • Vores filtre og drilldown-muligheder gør at du kan dykke ned i dine metriks med blot et eller to kliks
  • Du kan få dine web og app data direkte ind i dit dashboard, som viser, hvad der sker her og nu

Dine Data, her og nu

Live Analytics dashboard data opdateres hvert 30 sekund og inkluderer over 30 forskellige dimensioner og metriks, som du kan konfigurere baseret på dine behov. Din organisation er unik, og du kan oprette den live information, der er relevant for dig.

FAQ

Hvilken data kan jeg se i Live Dashboardet?

Du kan se mange standard Webtrekk Analytics dimensions and metriks og du kan også se dine egne custom metrics.

Vores Live Dashboards er anderledes i forhold til gratis analytics tools, idet det er op til dig, hvad du gerne vil se. Du kan læse mere om detaljerne via dette link (UK): https://support.webtrekk.com/hc/en-us/articles/360001531320-User-Interface-1-2-Live-Elements-in-Reports

Bliver det leveret som en standard feature i Webtrekk?

Nej, det er en ekstra feature, som kan bestilles som en del af din Webtrekk pakke. Vi tilbyder forskellige ekstra features og muligheder, som leveres med afsæt i den enkelte kundes individuelle behov.
Kontakt os, så finder vi sammen ud af, hvad der passer dit behov.


Vil jeg virkelig kunne se, hvem der er på mit site i real-time?

Hvorvidt du kan se, hvem der her og nu  er på dit website med unikke ID'ere afhænger af at din CRM integration.
Hvad du vil kunne se er, hvordan de besøgende benytter dit website, hvilket er det, de fleste af vores kunde ønsker at se i deres Live Dashboard.


Combine Digital ApS | Slotsmarken 18 | 2970 Horsholm | Denmark | Telefon: +45 - 81 75 10 10