Webtrekk Analytics


Connect, analyser og aktiver bruger- og marketingdata
på tværs af alle dine enheder

Webtrekk Analytics kombinerer hjemmeside- og appbesøg, og det selvom, at der benyttes forskellige devices, og det kræver vel at mærke ikke, at brugeren logger ind! Dette gør ægte, brugercentriske analyser af kundeturen på tværs af devices mulig.
Collect uden begrænsninger

Den rå data er det brændstof, der driver forretningens performanceoptimering og er en analytikers bedste ven.
Kombiner alle dimensioner med alle metriks, så intet spørgsmål vil forblive ubesvaret. Endvidere hører de indsamlede data til dig - og kun til dig.

Analyze cross-channel & device

Truly understanding the cross-device customer journey is the key to modern marketing and analysis. Connect visits to devices without an identifiable customer ID enabling even the most complex organizations to get the full picture.


Activate! Få dine data til at virke for dig


Data-driven decision making at its finest with ROI models, custom campaigns, predictive analytics and customer lifetime value calculations. We enable organizations to take efficient marketing to the next level.

Din succesrige partner - mere end bare et værktøj

Premium Analytics der opfylder de højeste standarder

Vi tror på data-driven beslutninger, og det samme gør vores kunder.

 • Kunstig intelligens og machine learning gør Webtrekk til den smarteste kundeanalyseplatform i branchen.
 • Hvis du vil have bedst, og hvis du vil have alt data gemt ét sted, så er Webtrekk noget for dig
 • Webtrekk Analytics er fuldt integrerede løsninger udviklet til CMO'er, analytikere og digitale marketingfolk: Bruger-centreret analyse med avanceret dashboarding, marketing automatisering inklusiv programmatisk advertising, test, kunderejse, tagintegration med mere.

Data ejerskab – Dine data, er kun dine data

Dine data tilhører dig, og vi sælger ikke eller videregiver ikke dine data til 3. part. Vi indsamler dine data, men vi bruger det ikke. Dine data opsamles og forbliver i Tyskland på en ISO certificeret lokation.


Tyskland er kendt for ét af de lande i Europa, som igennem årene har haft og håndhævet de strengeste krav til datasikkerhed, regler som Webtrekk naturligvis har fulgt, og som har affødt at flere tyske banker benytter Webtrekk.   

 • Når det kommer til rå data, så leverer Webtrekk Analytics ikke alene 100% nøjagtighed, det muliggør også en hidtil uset analyse-fleksibilitet. Uanset om data kommer fra internettet, en app eller andre eksterne datakilder - så behandles alt sammen med brugercentricitet og kan kombineres uden begrænsninger.
 • Webtrekk Analytics giver dig mulighed for, at du kan samle dine data importeret fra tredjepartssystemer (CRM, ERP, e-mail-marketing osv.) med data, du selv har indsamlet, så du kan opnå ny kundeindsigt.
 • Med Webtrekk Analytics får du ubegrænsede filteranalyser og KPI'er med  uendelige kombinationsmuligheder, så du kan få besvaret selv de mest komplekse spørgsmål.

Personlig service - hjælper dig med at udnytte det fulde potentiale af vores løsninger

En af vores styrker er den personlige service, vi tilbyder vores kunder. Vi implementerer din Webtekk Analytics fra start til slut.

 • Vores supportteam hjælper dig med yderligere information om vores produkters funktionalitet, og vi hjælper dig med din daglige forretning.
 • Vi hjælper dig med dine daglige Webtrekk Analytics spørgsmål
 • Vi hjælper dig med at forstå dine data bedre ved at hjælpe dig med at oprette den rigtige analyse i forhold til dine konkrete behov.
 • Vi kan hjælpe dig, hvis du oplever tekniske vanskeligheder
 • Vi kan afholde workshops for jer, og vi afvikler også gerne onlinekurser
 • Vi kan hjælpe jer med alle spørgsmål vedrørende Webtrekk Analytics
 • Qua vores store erfaring kan vi hjælpe med stort set alle spørgsmål, som vedrører digital analyse eksempelvis Kundetilpassede KPIer og datavisaulisering. 


Din Partner i forhold til Data-Driven Beslutninger

Gå din succes i møde. Styrk dine strategiske beslutninger på baggrund af dokumenterede faktuelle data.
Når du benytter dig af vores Customer Intelligence Platform, kan alle data indsamles på tværs af enheder, så du opnår det komplette billede.

Med Webtrekk Analytics kan rå data eksporteres nemt og effekt, hvilket tillige gælder i forhold til at berige Webtrekk Analytics med andre data.


Kontakt os for en dialog omkring hvordan Webtrekk Analytics kan skabe succes for din organisation.

FAQ

Hvor meget koster det?

Hastigheden for implementeringen af Webtrekk afhænger af din organisation, for eksempel, om du har intern Webtrekk viden samt om du allerede har et Tag Management System på plads. Har du ikke et Tag Management System leveres Webtrekk Analytics med et sådan til brug for hurtigere implementering.
En stor del af vores service til nye kunder går på at uddanne jer, og hjælpe jer med implementeringen.


Du finder mere information omkring supportmuligheder her


Hvad er forskellen mellem Webtrekk og Google Analytics?

Mange, alt for mange til en Q&A sektion på vores hjemmeside, men her er et par stykker.

Du ejer dine egne data. Dine data bliver på en ISO certificeret lokation i Tyskland og dine data bliver hverken brugt, solgt eller delt og dine brugere er beskyttede.
Med Webtrekk er det slut med statiske rapporter. Webtrekk giver dig mulighed for at kunne arbejde og tilpasse præcis de rapporter, du ønsker, på en yderst fleksibel måde, det er stort set kun fantasien, som sætter grænser. Du kan sågar oprette dine egne kundemetriks (tilføje, dividere, multiplicere dine egne data).
Webtrekks rå data eksport og data streams er uforlignelige, og endvidere får du en fremragende service.
Webtrekk giver dig tal for den enkelte brugers adfærd på sidevisnings- og eventniveau, og endvidere sampler Webtrekk ikke jeres data. Det betyder, at du opnår et styrket kundedatagrundlag at handle på, fremfor brudstykker af data, hvilket er afgørende for jeres succes med data-dreven marketing, herunder automation.
Med Webtrekk opnår du kontrollen over, hvordan du ønsker din attribution skal fordeles.
Combine Digital ApS | Slotsmarken 18 | 2970 Horsholm | Denmark | Telefon: +45 - 81 75 10 10