Financial Services & Insurance virksomheder:
Personaliser din kommunikation på tværs af alle dine kanaler og integrer dine data in real-time


Webtrekk tilbyder den nødvendige data privacy, så din organisation opnår dine besøgendes tillid, alt i mens, at du bevarer muligheden for effektivt og relevant kommunikation.

Dine data alene genererer ikke omsætning - du er nød til at gøre brug af dem.

Vi ønsker, at vores kunder benytter Webtrekk værktøjernes fulde potentiale, og det er her, at Customer Care og Consulting Teams bliver relevant.
Korrekt implementering

Vi kan hjælpe din organisation med en korrekt Webtrekk implementering, øge konverteringsfrekvensen og spare unødvendige omkostninger.

Analyse med erfaring

Vi har hjulpet masser forskellige typer af virksomheder, og vi trækker på vores erfaringer og viden, når vi hjælper dig og din organisation fremad i analyseprocessen.

Aktivér med indsigt

Vi støtter dig med strategisk rådgivning, og hjælper dig med at tage de bedste beslutninger, så du kan se frem til forbedret performance.Kunderelationer og konsulentløsninger hjælper vores kunder til at op det fulde potentiale af Webtrekk løsningerne.

Strategisk forretnings konsulentbistand
Lige fra dataindsamling til optimering er vi din erfarne partner, der kan hjælpe dig med indsigt og datadrevene anbefaler.
  1. Vi stræber på at forstå de udfordringer, som din organisation står overfor, og udvikler individuelle løsninger for at mødekomme og løse disse udfordringer.
  2. Vi kan hjælpe din organisation med en korrekt Webtrekk implementering, øge konverteringsfrekvensen og spare unødvendige omkostninger.
  3. Med vores erfarne konsulenter sørger vi for, at Webtrekk oprettes korrekt fra starten.

Workshops

Det burde ikke være en byrde at styre din organisation data-driven, men et plus! Vi hjælper med at bringe teams sammen og få ting til at ske.
  1. Combine-ledede workshop kan bevæge sig ind i dybere emner med dig og dit team, alt fra store projekter til kick-offs, og vi er der for at hjælpe.
  2. Succesrig analyse afhænger af konstruktivt samarbejde - og vores workshops kan inspirere, organisere og udfordre jer til next level.
  3. Vi har mange års erfaring med at uddanne nye medarbejdere og gennemfører workshops designet til at formidle long-term knowledge.

Kundesupport

Vores supportteam hjælper dig med yderligere information om vores produkters funktionalitet, og vi hjælper dig med din daglige forretning.


1. Vi specialiserer og hurtig feedback og løsninger på dine daglige spørgsmål, uanset om det er værktøjsadministration, marketingopsætning eller dataimport / eksport.

2. Vi hjælper dig med bedre at kunne forstå dine data, da vi hjælper dig med at oprette den rigtige analyse til din organisation.

3. Hvis du har indstillingsanmodninger eller oplever tekniske vanskeligheder, så er vi der for dig.

Professionelle analytikere udlejes til din organisation

Vores teams professionelle analytikere kan lejes ud til din organisation. Du kan ansætte os i et par timer for at analysere, rapportere eller reparere noget, eller længerevarende til at støtte om dit daglig business-operations-arbejde samt i forhold til strategisk beslutninger med afsæt i jeres data.

Din Partner til Data-Driven Beslutninger

For virkelig at kunne arbejde med og drage forretningskritiske beslutninger med data, har virksomhed brug for uddannede ressourcer, dybdegående viden og koordinerede processer. Vi har mange års erfaring med digital analyse, og vi kan også hjælpe dig med at sætte strøm til jeres forretning med data-driven beslutninger, hvilket blandet andet omfatter at vi optimere jeres tracking, forbedre jeres datakvalitet og generere øget kundedataindsigt. Vi er klar til at hjælpe. 

Kontakt os for en dialog omkring, hvordan vi kan skabe succes for din organisation med data-driven beslutninger.
Vi kan også hjælpe selvom, du ikke benytter Webtrekk, som analyseværktøj.

FAQ

Hvilke henvendelser er gratis, og hvilke afregnes?
Webtrekk stiller en masse gratis træningsmaterialer til rådighed i  Webtrekk support centeret og Webtrekk FAQ endvidere gennemfører Webtrekk gratis online træningskurser, som ligeledes er uden beregning. De nævnte materialer er til rådighed på engelsk samt tysk.

Henvendelser, som er relateret til dit Webtrekk setup anses for at være individuelle henvendelser, og er derfor ikke gratis.
Dette gælder også telefonsupport med en individuel kontaktperson eller specifik træning som udføres af vores trænings team.
Vi ønsker, at du får mest muligt ud af dit tool, hvilket er årsagen til, at vi tilbyder avanceret konsulentservice så som strategisk konsulentbistand, workshops, procesimplementering og teknisk fejlsøgning.

Hvad er fordelene ved at betale for konsulentbistand?

Der er rigtig mange. Vi kan eksempelvis inspirere dig, ikke kun i forhold til, hvordan du benytter dine data, men også i forhold til, hvilke data det er muligt at opsamle, og hvad du kan få ud af det.

Vi anbefaler køb af konsulenttimer til implementering og træning af din organisation.
Vi anbefaler, at investerer i konsulenttimer til implementeringen, så den går glat, samt efterfølgende investerer i konsulenttimer til træning af organisationen. Således kommer I godt i gang.

Combine Digital ApS | Slotsmarken 18 | 2970 Horsholm | Denmark | Telefon: +45 - 81 75 10 10