Få overblik og indsigt med

datavisualisering og opnå endnu større udbytte af dine online- investeringer

• 88% af de marketingchefer, som Forbes har spurgt, benytter data fra 3. part til at forstå deres kunder og forbedre deres resultater
(Forbes)


Mange virksomheder, såvel offentlige som private, benytter et hav af digitale kanaler for at understøtte virksomhedens digitale marketing.

Dette sker ofte ved at bruge unødigt mange manuelle ressourcer på, at logge ind i flere forskellige rapporteringsværktøjer for at få sine tal, hvorfor mange mister det daglige overblik.


Det er både ineffektivt, og kan være særdeles dyrt både i forhold til prioriteringer og manglende omsætning og besparelser.


Data I sig selv, har ingen værdi.


Til gengæld kan viden, konklusioner og særligt handlinger på baggrund af data have afgørende stor forretningsværdi.


For at data kan skabe værdi, skal det være korrekt, forståeligt og håndterbart.


Vi kan kombinere og visualisere jeres data, og det uanset om det web, Facebook, Twitter, andre sociale medier eller andre 3. parts datakilder eksempelvis vejrdata, fysiske besøgsdata, produktionsdata, telefonidata, e-maildata o. lign.


Derved I opnår ét samlet overblik over jeres datakilder, som automatisk og løbende opdateres og visualiseres, i én brugergrænseflade via  differentierede dashboards målrettet forskellige målgrupper.


Vi har dyb teknisk- såvel som forretningsmæssig forståelse, samt stor erfaring med at hjælpe offentlige såvel som private virksomheder.

Vi kan hjælpe jer med stort alle behov og udfordringer, som måtte relatere sig til digital analyse, herunder datavisualisering, og det uanset om I har behov for at komme i gang, eller har behov for sparring i forhold til brug af jeres data og meget mere. 

Såfremt du har spørgsmål, så kontakt os direkte via vores kontaktformular eller via telefon: +45 - 81 75 10 10.


Kontaktformular


Combine Digital ApS | Slotsmarken 18 | 2970 Horsholm | Denmark | Telefon: +45 - 81 75 10 10